ЕВРО »Шампиони

ЕВРО »ШампиониГодина Победител Страна
2016 г. Португалия Португалия Португалия Португалия
2012 г. Испания Испания Испания Испания
2008 г. Испания Испания Испания Испания
2004 г. Гърция Гърция Гърция Гърция
2000 г. Франция Франция Франция Франция
деветнайсет деветдесет и шест Германия Германия Германия Германия
1992 г. Дания Дания Дания Дания
1988 г. Холандия Холандия Холандия Холандия
1984 г. Франция Франция Франция Франция
1980 г. Германия Германия Германия Германия
1976 г. CSSR CSSR CSSR CSSR
1972 г. Германия Германия Германия Германия
1968 г. Италия Италия Италия Италия
1964 г. Испания Испания Испания Испания
1960 г. СССР СССР СССР СССР