Златна купа »ШампиониЗлатна купа »ШампиониГодина Победител Страна
2019 г. Мексико Мексико Мексико Мексико
2017 г. ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА
2015 г. Мексико Мексико Мексико Мексико
2013 ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА
2011 г. Мексико Мексико Мексико Мексико
2009 г. Мексико Мексико Мексико Мексико
2007 г. ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА
2005 г. ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА
2003 г. Мексико Мексико Мексико Мексико
2002 г. ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА
2000 г. Канада Канада Канада Канада
1998 г. Мексико Мексико Мексико Мексико
деветнайсет деветдесет и шест Мексико Мексико Мексико Мексико
1993 г. Мексико Мексико Мексико Мексико
1991 г. ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА ИЗПОЛЗВА