Хакоа Рамат Ган

Хакоа Рамат Ган, Екип от ИзраелМакаби Петах-Тиква 15.01.19 Хакоа Рамат Ган
Макаби Петах-Тиква 4: 1 Хакоа Рамат Ган
Слайдшоу на Hakoah Ramat Gan
Държавна купа 8. Кръгла 10/10/10 З. ФК Ашдод ФК Ашдод 0: 1
Държавна купа 8. Кръгла 01.02.11 З. Хапоел Раанана 0: 2 (0: 0, 0: 0) ает
Държавна купа 8. Кръгла 13.01.16 ДА СЕ Хапоел Раанана 0: 3 (0: 1)
Държавна купа 8. Кръгла 21.12.18 ДА СЕ Хапоел Раанана 5: 4 (0: 0, 0: 0, 0: 0) псо
Държавна купа Осминафинал 15.01.19 ДА СЕ Макаби Петах-Тиква Макаби Петах-Тиква 1: 4 (0: 1)
Приспособления и резултати »