Южна Африка »Висша футболна лига» ШампиониВисша футболна лига »ШампиониГодина Победител Страна
2020 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
2019 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
2018 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
2017 г. BidVest Wits BidVest Wits Южна Африка Южна Африка
2016 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
2015 г. Kaizer Chiefs Kaizer Chiefs Южна Африка Южна Африка
2014 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
2013 Kaizer Chiefs Kaizer Chiefs Южна Африка Южна Африка
2012 г. Орландо Пирати Орландо Пирати Южна Африка Южна Африка
2011 г. Орландо Пирати Орландо Пирати Южна Африка Южна Африка
2010 г. Суперспорт Юнайтед Суперспорт Юнайтед Южна Африка Южна Африка
2009 г. Суперспорт Юнайтед Суперспорт Юнайтед Южна Африка Южна Африка
2008 г. Суперспорт Юнайтед Суперспорт Юнайтед Южна Африка Южна Африка
2007 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
2006 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
2005 г. Kaizer Chiefs Kaizer Chiefs Южна Африка Южна Африка
2004 г. Kaizer Chiefs Kaizer Chiefs Южна Африка Южна Африка
2003 г. Орландо Пирати Орландо Пирати Южна Африка Южна Африка
2002 г. Сантос ФК Сантос ФК Южна Африка Южна Африка
2001 г. Орландо Пирати Орландо Пирати Южна Африка Южна Африка
2000 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
1999 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
1998 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
1997 г. Манинг Рейнджърс Манинг Рейнджърс Южна Африка Южна Африка
деветнадесет и деветдесет и пет Кейптаун Спърс Кейптаун Спърс Южна Африка Южна Африка
1994 г. Орландо Пирати Орландо Пирати Южна Африка Южна Африка
1993 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
1992 г. Kaizer Chiefs Kaizer Chiefs Южна Африка Южна Африка
1991 г. Kaizer Chiefs Kaizer Chiefs Южна Африка Южна Африка
1990 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
1989 г. Kaizer Chiefs Kaizer Chiefs Южна Африка Южна Африка
1988 г. Мамелоди Съндаунс Мамелоди Съндаунс Южна Африка Южна Африка
1987 г. Джомо Космос Джомо Космос Южна Африка Южна Африка
1986 г. Манинг Рейнджърс Манинг Рейнджърс Южна Африка Южна Африка
1985 г. Буш Бъкс ФК Буш Бъкс ФК Южна Африка Южна Африка